Vrijblijvend Adviesgesprek

 

U overweegt om zonne-energie op te gaan wekken middels zonnepanelen, maar hoe werkt dat eigenlijk?

Onze adviseurs leggen het u graag uit, want een goed advies is noodzakelijk om tot een optimaal rendement en een juiste installatie te komen.

 

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek informeert één van onze zonne-energie specialisten u over de mogelijkheden en maakt een situatieschets voor de installatie van zonnepanelen op uw woning/bedrijfspanden en noteert gegevens (onder andere energieverbruik) die wij nodig hebben voor een advies/offerte op maat. In ons advies zullen wij u tevens tips geven over bespaarmogelijkheden.

Snel profiteren van de zon

 

Indien u tot aanschaf van zonnepanelen besluit, leveren wij binnen de afgesproken periode na het aanvaarden van de offerte uw nieuwe installatie compleet werkend op. Afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen, is de installatie meestal binnen één dag gerealiseerd. Op al onze installaties wordt 25 jaar garantie gegeven.

 

Gecertificeerd montage-team

 

Bij ons montageteam staat veiligheid in een hoog vaandel. Zo zijn alle monteurs VCA-gecertificeerd en hebben zij ruime ervaring met veiligheidsmiddelen zoals het werken met life-lijnen, steigers en hoogwerkers. Wij werken met een vast montage team en besteden het werk dus niet uit aan lokale installateurs.

 

Doordat wij niet afhankelijk zijn van energiemaatschappijen, profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De prijs is vast, helder en transparant, hierdoor heeft u geen verrassingen achteraf!

 

Zonder investering

 

Ook Ledseconomic wil dat verduurzaming voor iedereen haalbaar en rendabel is .Doordat dit door diverse partijen word gestimuleerd is het mogelijk om zonder investering toch een installatie te bekostigen. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, is de besparing vaak ruim voldoende om de maandelijkse betaling van uw installatie te dekken, hierdoor is het nu voor iedereen mogelijk om A-klasse zonnepanelen aan te schaffen met de hoogste opbrengst en 25 jaar garantie op zowel de panelen als omvormer! Bijkomend voordeel: vanaf nu bent u zeker van een vast maandbedrag, terwijl u deze bij uw energiemaatschappij variabel zijn.

 

Betaalmogelijkheden – prijzen

De kosten van aanschaf van zonnepanelen zijn helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Het aantal zonnepanelen, de benodigde omvormer en de complexiteit van de installatie zorgen voor een prijs die alleen voor uw situatie zal gelden.
Onze specialisten maken een offerte op maat.

Optie 1

Betaling uit eigen middelen: u ontvangt een factuur en maakt het bedrag aan ons over.

Optie 2

De investering betaalt met de maandelijkse besparing die u realiseert op uw energierekening door plaatsing van de zonnepanelen.

Voorbeeld:

Stel u betaalt op dit moment maandelijks € 100,- aan uw energieleverancier voor uw gebruikte stroom. Door zonnepanelen te laten installeren zal deze maandlast fors lager worden zo niet op € 0,- uitkomen (afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn in uw situatie). De bespaarde € 100,- gebruikt u nu om uw zonnepanelen installatie van te betalen. En de belastingdienst betaalt mee!

Bent u geïnteresseerd? Vraag er naar bij één van onze adviseurs.

Nu BTW retour!

Het is mogelijk om BTW retour te ontvangen over de investering in zonnepanelen.
Hoeveel BTW kunt u terugkrijgen hangt natuurlijk af van uw persoonlijke situatie, maar in de meeste gevallen kan dit behoorlijk oplopen (in de meeste situaties boven de € 1.000,-). Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek?

Heeft u interesse in zonne-energie?
Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze zonne-energie adviseurs en laat u gratis en vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van zonne-energie in uw situatie.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.